A weboldal már több, mint 1 éve nyújt segítséget, hogy az eladó-kiadó ingatlanokat kínáló tulajdonosok ingyenesen hirdethessenek és az ingatlant keresők megtalálhassák a számukra megfelelő Otthonukat. Az oldalon magánszemélyek 3 ingatlanhirdetést is feladhatnak képekkel, ingyenesen. A hirdetéseket mindenki maga kezeli, azt az aktiválását követően is szerkesztheti, törölheti, további képeket tölthet fel hozzá, vagy módosíthatja elérhetőségi adatait.

Most mi kérjük az Önök segítségét

  • Előfordulhat, hogy egy-egy hirdetés már nem aktuális, mert a tulajdonos már eladta vagy kiadta, csak elfelejtette törölni hirdetését a weboldalról. Az is előfordulhat, hogy a hirdető tévesen adta meg elérhetőségi adatait, illetve bármely más okból nem válaszol a megkeresésekre. Ha ilyen esettel találkozik, kérjük jelezze azt nekünk! A felhasználók visszajelzései alapján inaktiválásra vagy törlésre kerülhet a hirdetés.
  • Ingatlanirodák a weboldalt külön regisztrációval használhatják. Sajnos vannak olyan vállalkozások, akik megpróbálják ezeket a megkötéseket kijátszani és magánszemélyként feltüntetve magunkat hirdethetnek a weboldalon. Ha ilyennel találkozik kérjük jelezze azt nekünk!

A weboldal üzemeltetője nem javasolja, hogy olyan "ingatlanosnál" keressen ingatlant, amely magát burkoltan magánszemélyként tüntette fel a hirdetésében. (Az ingatlanközvetítői tevékenység végzése végzettséghez és regisztrációhoz is kötött. Csak ezek megléte esetén végezhető! Erről Tudástárunkban is olvashat a http://vasarhelyi-ingatlanok.hu/tudastar/szocikk/nevjegyzekek címen.)

Az Ön segítségével a vasarhelyi-ingatlanok.hu ingatlanhirdetései naprakészebbek, a nem megbízható hirdetők pedig eltávolításra kerülhetnek az oldalról.

Kérjük jelezze nekünk az info@vasarhelyi-ingatlanok.hu e-mail címen, ha a hirdető nem válaszol többszöri megkeresésére, az ingatlan hirdetése nem valós, vagy már nem aktuális, illetve ingatlanközvetítő burkoltan magánszemélyként adta fel a hirdetést, vagy az nem a közvetítő saját hirdetése volt.

A weboldal üzemeltetője a szolgáltatásokat nem megfelelően felhasználókat, az azokat kijátszókat, az etikai normákat vagy jogszabályokat megsértőket az oldalról kitilthatja, súlyos és indokolt esetben velük szemben jogi lépéseket kezdeményez.

Köszönjük minden Kedves Felhasználónknak, aki segít nekünk, hogy webodalunk továbbra is aktuális, hiteles és megbízható hirdetések forrása legyen.

2013-01-13 14:44:00 Madarász Gábor

Tetszik a bejegyzés? Ossza meg ismerőseivel is...