Weboldalunkon ismét olyan ingatlanosok jelentek meg, akik a hirdetőink megkeresésekor nem fedik fel magukat, hogy ingatlanközvetítéssel foglalkoznak.

Ahelyett, hogy bemutatkoznának, elmondanák vagy leírnák, hogy melyik irodát képviselik és hogyan-miként tudnák segíteni a tulajdonos ingatlanának eladását, ehelyett először részleteket próbálnak meg kihúzni a tulajdonosoktól, hogy hol található az ingatlan, mikor lehetne megtekinteni stb.

(A nem túl korrekt ingatlanosok egyébként magukat is lebuktatták, mert a szövegüket a saját céges hirdetéseimre is elküldték. Az eszeveszett megkeresési szöveg "másolása és beillesztése" közben még arra sem veszik a fáradtságot, hogy megnézzék céges vagy magánhirdetőnek írnak e. Pedig ki van írva most is és logo is kint van.)

Az illetők ingatlanközvetítéssel foglakoznak és nem annyira egyenesek, hogy már a kapcsolatfelvételükkor elárulják, hogy gazdasági haszonszerzést szolgál számukra az érdeklődés!

Itt is szeretnék megkérni minden, a korrektséget-egyenességet szem előtt tartó felhasználót, hogy az ilyen burkolt megkereséseket kérjük jelezzék az info@vasarhelyi-ingatlanok.hu e-mail címen.

A bejegyzést facebook oldalunkon itt is megtalálja:

2016-05-14 14:00:00 Madarász Gábor

Tetszik a bejegyzés? Ossza meg ismerőseivel is...