Az IAK-on történtek fejlesztések az elmúlt időszakban. Emellett az oldalról áttöltésre kerülhetnek a partnerirodák ingatlanhirdetései a cégem más weboldalaira.

Az Irodai Adminisztrációs Kezelőfelületen a belépésnél a felhasználó azonosítása biztonságosabban történik annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek az esetleges rosszindulatú támadások általi károkozások. Belépést követően a felhasználók a jelszavuk és felhasználói fiókjuk biztonságosabb kezelésével kapcsolatos alapvető instrukciókat olvashatnak.

Az elmúlt időszakban elindult cégem, a REMA Consulting Kft. ingatlanértékesítési és hitel üzletágának, a Marika Ingatlan- és Hitelirodának a saját weboldala a marika-ingatlanok.hu webcímen. Emellett az iroda által közvetítésre felvett ingatlanok hirdetései több, mint 10 más fizetős oldalon és - össze sem tudom számolni mennyi - ingyenes ingatlanhirdető weboldalra kerülnek fel-, illetve áttöltésre.

A cégemmel együttműködő más ingatlanirodák kínálata (értsd: ingatlanhirdetéseik) áttöltésre kerülnek az új weboldalra, ezáltal is segítve a minél szélesebb potenciális vevőkörhöz történő eljuttatás.

A weboldal indulását a Rádió88-ban műsorelem támogatói spot és reklámkampány támogatja.

2016-07-04 16:26:00 Madarász Gábor

Tetszik a bejegyzés? Ossza meg ismerőseivel is...