Ismét a Felhasználóink véleményét kérdeztük, hogy egy kérdőív segítségével megtudhassuk miben szükséges fejlődnünk és milyen erősségeinkre tudunk építeni.

Ezen kérdőív a weboldalunkat ingyenesen használó Magán felhasználók, valamint az Üzleti felhasználók, illetve az oldalainkon ingatlanokat keresők elégedettségére fókuszált és több, mint 1300 felhasználónak küldtük ki http://vasarhelyi-ingatlanok.hu és http://szegedi-ingatlanok.hu weboldalak tekintetében. Emellett a közösségi oldalainkat követők is értesülhettek a felmérésről.

A kérdőívben a válaszokat 1-től 5-ig terjedő skálán lehetett megadni, amelyben az 1-es a teljesen elégedetlen, az 5-ös a teljesen elégedett véleményt jelezte. A Felhasználóink és közösségi oldalaink követői által adott válaszok összértékelése 4,6 volt, amit személy szerint rendkívül jó eredménynek tekintek.

A kérdőív kitöltésének végén a válaszadóknak lehetőségük volt szövegesen is kifejteni véleményüket, amennyiben ezzel élni kívántak. Az alábbiakban több - hideg és meleg - véleményt is közzéteszek:

Tökéletesen működik, a szegedi lakásomat, nagyon hamar eladták.

Üdvözlöm elégedetlen vagyok az oldallal Ingatlant hirdettem ,de sajnos soha nem kaptam értesitést emilben hogy hoszabbitjam meg vagy törölték Feladtam a hirdetést de szerintem már nincs is fent .

Nem rossz, de azért lehetne rajta javítani. A lakásokhoz nincs mindig kiírva az emelet, hogy tégla vagy panel, a keresőbe hiába pontosítom a lakás paramétereit, mégsem azt adja ki, amit keresek.

Az oldal jó , de a házak, lakások belső része borzalmas az udvarok is. Kivéve a 40 millásokat. Kik fogják ezeket megvenni , azokon az árakon ?

Jó az oldalt, de jobban oda kellene figyelni, hogy azok a hírdetések melyek nem aktuálisak, lekerüljönek, és ne zavarják össze a hírdetést böngészőket.

A létrehozott hirdetési oldalukhoz még sok hirdetést kívánok!!!

Nagyon szimpatikus nekem, hogy az oldalt térítés mentesen lehet használni, a szerkesztők segítik a hirdetések minél szélesebb körben való megismerését. Bár már a hirdetésem nem szerepel a kínálatukban, szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy Önöknél hirdethettem.

Minden tökéletes,bár az ügyfelek igénye eltérő lehet.

A hirdetési felület könnyen kezelhető, áttekinthető. Még nem sikerült megtalálni a megfelelő ingatlant, de ettől függetlenül maximálisan elégedett vagyok az ingatlanközvetítővel.

Az oldal megnyitása nélkül,már az első kép alatt szeretem látni az emeletet !

Ahogyan a korábbiakban is, a kérdőívre adott válaszok felhasználásával a weboldal további fejlesztése a célom, amely minél inkább megfelel a felhasználók igényeinek, elvárásainak.

2016-12-30 13:36:00 Madarász Gábor

Tetszik a bejegyzés? Ossza meg ismerőseivel is...