Újítva az eddigi folyamaton, az ingatlanaikat hirdető magánszemélyek időközönként e-mail értesítést kapnak, hogy újítsák meg weboldalunkon a hirdetésüket.

Oldalunkon eddig a hirdetőkre volt bízva, hogy mikor frissítik ingatlanuk hirdetését vagy éppen törlik, ha már nem aktuális. Több visszajelzés is érkezett ingatlanokat keresőktől, hogy néhány magánszemély által feladott ingatlanhirdetés már sajnos nem aktuális, de a hirdető elfelejtette azt törölni, esetleg már nem is válaszol senki a megadott elérhetőségeken.

Az ingatlankínálati portfólió minél inkább naprakészen tartása érdekében ezentúl bizonyos időközönként e-mail értesítést küld a rendszerünk a hirdető magánszemélyeknek emlékeztetőként arról, hogy miként frissíthetik és kezelhetik ingatlanuk hirdetését.

Emellett a hirdetések tartalmában, az ahhoz rögzített adatok, valamint a feltöltött képek tekintetében is pontosabb és teljesebb képet kaphatunk, ha a hirdető frissíti az ingatlana kínálati árát, esetleg újabb képeket tölt fel a hirdetéséhez.

2017-02-01 11:30:00 Madarász Gábor

Tetszik a bejegyzés? Ossza meg ismerőseivel is...