Elérhetőség
M-HOUSE ingatlan

Hódmezővásárhely,

06307280124

manager.house2011@gmail.com

Nyitva tartás

Ügyfélfogadás telefonon egyeztetett helyszínen.

Bemutatkozás
Akár vásárolni, akár eladni, bérelni vagy bérbe adni szeretne, várják Önt többéves tapasztalattal, helyismerettel rendelkező munkatársaink, akik számos sikeres üzlet után is a legnagyobb szakértelemmel állnak az Ön rendelkezésére, mert számunkra valóban az Ügyfél az első!

Szolgáltatásaink, melyeket a piac igényeihez szabva ajánlunk:
* Ingatlanközvetítés
* Hitelközvetítés, tanácsadás
* Energetikai tanúsítvány készítés
* Ingatlanjogi tanácsadás
* Ingatlan értékbecslés

Napjainkig számos megbízónknak segítettünk értékesíteni ingatlanát, valamint megannyi vevőnek találtuk meg álmai otthonát. Széles körű, egyre bővülő kínálatunkból profi segítséggel Ön is kényelmesen kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő ingatlant.
Amennyiben szeretne mindent egy helyen hatékonyan és egyszerűen intézni, ezzel pénzt, időt, energiát megtakarítani, akkor bízza ránk magát, mert:
„Minden élethelyzetre van, lesz megfelelő ingatlanunk!”
Együttműködünk több ingatlanirodával is, ami megkíméli a megbízóinkat attól, hogy több irodával kelljen szerződniük.

Ha Ön ingatlant kíván eladni, nem kell idejét vesztegetnie a kíváncsiskodó, tájékozódó érdeklődőkre és feleslegesen hirdetnie, tiszteljen meg bennünket megbízásával! Irodánk megszűri a vevőket, megismeri pontos igényüket és tájékoztatja őket az ingatlanról. Önhöz, mint eladóhoz már csak a potenciális vevő jut el általunk. Megegyezés esetén személyesen végigkísérjük az eladás folyamatát. Mi akkor végeztük sikeresen a munkánkat, ha a vevő és eladó is megelégedve írja alá az adás-vételi szerződést.

Teljes körű szolgáltatásunkkal így lesz egyszerű és nem rémálom az adás-vétel lebonyolítása az Ön számára!